Gemeentebelangen

GemeenteBelangen

Sander van Alfen


"Jongeren moeten zich gehoord, gezien

en erkend voelen."

Jongerenraad Buren

"Hoe wil uw partij na de gemeenteraadsverkiezingen voor jongeren het verschil gaan maken?"'Jongeren moeten zich gehoord, gezien en erkend voelen'


Als lokale en onafhankelijke politieke partij kan Gemeentebelangen Buren daadwerkelijk voor de jongeren van de gemeente Buren het verschil maken. Als politieke partij hebben we ook bij jongeren, door middel van een enquête en veel gesprekken, opgehaald wat zij de komende jaren belangrijk vinden in de gemeente. Met de uitkomsten daarvan hebben we een verkiezingsprogramma speciaal voor jongeren opgesteld. Als een van de weinige politieke partijen in de gemeente Buren (en misschien wel de enige) hebben wij ook een jongerenafdeling, Gemeentebelangen jongeren, waarbij gelukkig steeds meer jongeren zich aansluiten om met ons mee te denken en samen met ons te besluiten waar we ons in de gemeente Buren hard voor maken.


Ook op onze kieslijst zullen jullie diverse jongeren tegenkomen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jongeren zich ook daadwerkelijk vertegenwoordigd voelen. Iedereen wil zich gehoord, gezien en erkend voelen. En natuurlijk geldt dat ook voor jongeren. Door jongeren positief te benaderen, door in te zetten op goede voorzieningen en woningen voor jongeren, zorgen we er voor dat het prettig jong zijn in elke kern van de gemeente Buren is. En dat doen we samen met jongeren. Kom dan ook vooral met ons meedoen.

Copyright © Alle rechten voorbehouden aan Jongerenraad Buren